Αποστολές – Επιστροφές

Όλες οι αποστολές γίνονται με την courier ACS και για τους πελάτες χονδρικής είτε με την courier ACS είτε με μεταφορική (Αφορά σε δέματα άνω των 5 κιλών) της επιλογής σας.
Τα προϊόντα στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2-5 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. 
Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.
Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο το κατασκευάζουμε εντός 1-7 εργάσιμων ημερών.
Οι δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να έχουν επιβάρυνση στη χρέωση που εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρειαζόμαστε την άδειά σας να αναγράφεται o αριθμός τηλεφώνου σας στην αντικαταβολή.

Για γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας επιλέξτε τον ηλεκτρονικό τρόπο παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής “παραλαβή από το κατάστημα” για ηλεκτρονικές-τηλεφωνικές παραγγελίες!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ :

Πολιτική Υπαναχώρησης.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα μα το Ν.2551/1994( όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α ΖΙ-891/2013 ) . Οι επιστροφές χρημάτων θα γίνoνται πάντα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή .

ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ!!!

Επιστροφές και αλλαγές για είδη που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τηλεφωνικώς, πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα έως 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών και εφόσον πρώτα μας έχετε ενημερώσει γραπτώς στο info@fashion-beads.gr . Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα είδη δεν έχουν κάποιο ελάττωμα ή δεν έχει γίνει κάποιο λάθος εκ μέρους της εταιρίας, τα έξοδα επιστροφής χρεώνονται στον πελάτη.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (εάν δεν έχει κάποιο ελάτωμα εξ αρχής) και στην αρχική του συσκευασία.

Στο δέμα της  επιστροφής πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται το αποδεικτικό αγοράς ή δελτίο αποστολής.

*Στο email παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε: 

  1. ημερομηνία αγοράς ή αριθμό παραστατικού
  2. τους κωδικούς των ειδών
  3. Το λόγο επιστροφής
  4. Εάν έχει κάποιο ελάττωμα θα χρειαστεί να επισυνάψετε μια φωτογραφία τους είδους.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ:

Θα θέλαμε να γνωρίζετε πως προϊόντα (χωρίς πρόβλημα) που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή είναι σαφώς εξατομικευμένα – π.χ. κομμένες αλυσίδες που δεν ενώνονται, ειδικές παραγγελίες κτλ, δεν είναι δεκτά για επιστροφή.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το www.fashion-beads.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210-3255124, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00.