Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί

 1. Αντικαταβολή.
  Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε. Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα 2,50 Ευρώ.
 2. Καταθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.Τα έξοδα μεταφοράς από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον αγοραστή. Στον τραπεζικό μας λογαριασμό πρέπει να μεταφερθεί ολόκληρο το ποσο της παραγγελίας για να εκτελεστεί.
  Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στον λογαριασμό της εταιρίας μας:
  ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ :  Ν.ΚΟΥΡΜΠΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ.
  • EUROBANK:0026.0204.21.0201391514

   IBAN : GR6302602040000210201391514

  •  
  • και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικα για την κατάθεση σας  στο 2103255124.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όλες οι αποστολές γίνονται με courier.Τα προϊόντα στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.

Η courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS. Για παραγγελίες εντός Αττικής το κόστος ανέρχεται στα 2,60 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα στα 3,30 € ευρώ ενώ για Κύπρο το κόστος ανέρχεται στα 20,00 €. Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € (κόστος διαχείρησης courier) στο κόστος αποστολής.

Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρειαζόμαστε την άδειά σας να αναγράφεται o αριθμός τηλεφώνου σας στην αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσεις να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το www.bmprofessional.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το fashion-beads.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210-3255124, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00.