Όλες οι αποστολές γίνονται με courier.
Τα προϊόντα στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. 
Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.

Η courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS
Για παραγγελίες εντός Αττικής το κόστος ανέρχεται στα 2,60 € για τα πρώτα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 0,60€. 
Για την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος ανέρχεται στα 3,30€ για τα πρώτα 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 0,60€, ενώ για Κύπρο το κόστος ανέρχεται στα 20,00 €.
Για παραγγελίες άνω των 10 κιλών το κόστος ανέρχεται στα 15,00€ ανά 15 κιλά.
Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € (κόστος διαχείρησης courier) στο κόστος αποστολής.

Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρειαζόμαστε την άδειά σας να αναγράφεται o αριθμός τηλεφώνου σας στην αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσεις να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας.

Επιστροφές

ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ!!
ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 43,44 ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το fashion-beads.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το fashion-beads.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210-3255124, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00.

Οι τιμές στα σανδάλια ισχύουν μόνο για ηλεκτρονικές-τηλεφωνικές παραγγελίες. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής με δική σας χρέωση εξόδων αποστολήςΑλλαγές γίνονται μόνο σε σανδάλια και όχι σε υλικά μόδαςΣτα νούμερα 43,44 (στα γυναικεία σανδάλια-πέδιλαδεν γίνονται αλλαγές και υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ από τις αναγραφόμενες τιμές. 

Για γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας επιλέξτε τον ηλεκτρονικό τρόπο παραγγελίας μέσω της ιστοσελίδας μας.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής "παραλαβή από το κατάστημα" για ηλεκτρονικές-τηλεφωνικές παραγγελίες!

Η αντιστοιχία νούμερου σε εκατοστά αφορά στο μήκος της εσωτερικής σόλας που έρχεται σε επαφή με το πόδι!