Όλες οι αποστολές γίνονται με courier.
Τα προϊόντα στέλνονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα.
Η χρέωση γίνεται βάση του βάρους της παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη.

Η courier με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ACS. Για παραγγελίες εντός Αττικής το κόστος ανέρχεται στα 2,60 € και για την υπόλοιπη Ελλάδα στα 3,30 €, ενώ για Κύπρο το κόστος ανέρχεται στα 20,00 €.
Η πληρωμή με αντικαταβολή χρεώνεται με επιπλέον 2,50 € (κόστος διαχείρησης courier) στο κόστος αποστολής.

Για αγορές πάνω από 50,00 € , δωρεάν τα έξοδα αποστολής.

Για καλύτερη εξυπηρέτησή σας χρειαζόμαστε την άδειά σας να αναγράφεται o αριθμός τηλεφώνου σας στην αντικαταβολή.

Μπορείτε επίσεις να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας.

Επιστροφές

ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ!!!

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΝΔΑΛΙΑ!!
ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ 43,44 ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ!!!

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία που θα την παραλάβετε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών ή σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος έχει ανοιχτεί, τότε το fashion-beads.gr δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Συσκευασία, απόδειξη λιανικής πώλησης κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το fashion-beads.gr, είτε μέσω email από τη σελίδα επικοινωνίας, είτε τηλεφωνικά στο +30 210-3255124, Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-20:00.